Med 20 års erfarenhet av webbutveckling hjälper jag dig att producera en hemsida eller webbshop som är kommunikativ och säljande.

Kommunikationsbyrån Editerat utvecklar hemsidor och webbshopar i publiceringsverktyget WordPress som är världens mest använda verktyg för (CMS) skapande av hemsidor.

När du får “nyckeln i handen” till hemsidan har jag gett dig den kunskap du behöver för att själv kunna uppdatera ditt innehåll. Du får ett personligt mottagande och jag är med dig hela projektet från början till slut, inga byten av projektledare eller bollande mellan olika personer, de brukar mina kunder uppskatta.

I kommunikationsbyrån Editerats webbprojekt ingår följande grundmoment:

  • Innehållsstrategi
  • Design och layout
  • Specialfunktioner
  • Sökmotoroptimering
  • Utbildning

Vill du lyfta ditt innehåll ytterligare kan jag producera en video som jag bäddar in på sidan.

Hemsida

89% av alla som ska köpa en produkt eller tjänst söker först på nätet. Denna fakta är viktig att känna till när man som företagare vill etablera en kommunikativ närvaro på nätet. En hemsida bör vara grundbulten i ett företags kommunikations- och säljstrategi på nätet. Sociala medier skapar trafiken till hemsidan eller webbshopen men är också en viktig del i dialogen med företagets målgrupp.

Här får du 15 beprövade tips för att skapa den perfekta hemsidan »

Webbshop

Editerat utvecklar webbshopar i världens mest använda verktyg för webbshopar – Woocommerce. Med Woocommerce kan du vara trygg med ett verktyg som hela tiden utvecklas med nya funktioner så att din shop alltid ligger i framkant vad gäller funktionalitet.

Din webbshop kan du lägga på valfritt webbhotell där du har full kontroll över både teknik och innehåll. Tack vare WordPress alla tillägg går det att skapa mycket prisvärda hemsidor med hög kvalitet.

Ett urval av Editerats webbprojekt

Nordprojektering

Nordprojektering
www.nordprojektering.se

Wild West Run

Wild West Run
wildwestrun.se

lulegrafiska

Lule Grafiska
www.lulegrafiska.se


Hemsida Bodenbo
Bodenbo
www.bodenbo.se

Hemsida Skifix

Skifix
www.skifix.com

Hemsida BDTV

BDTV
www.bdtv.se

Kontakta Editerat

 

[index]
[index]