Staffan Lind – ägare och grundare av webbyrån Editerat

fbannons

Editerat grundades 2008 av mig Staffan Lind. Jag har jobbat med digital kommunikation över 20 år och brinner för att hjälpa mina kunder till framgång på nätet.

Editerat hjälper företag att kommunicera på nätet som produktion av hemsidor, webbshopar, digitala strategier och kurser och föredrag till företag som vill lära sig mer om hur de kan kommunicera framgångsrikt på nätet. Editerat hjälper även företag med att skapa innehåll till sina kanaler på nätet.

Tidigare jobb

  • Egen webbbyrå, Kreativ IT/Nätverket
  • Projektledare på Image Reklam & Webbbyrå i Luleå
  • Försäljnings- och utvecklingsansvarig på Norrbottens-Kurirens nyhetssajt kuriren.nu
  • Projektledare på Nya Mediabolaget Teknomedia (Norrköpings-Tidningar)
  • Egen webbyrå (igen) sedan 2007

Är krönikör i affärstidningen Norrbottens Affärer, medlem i BNI (Business Network International), medlem och ledamot i styrelsen för Företagarna i Boden.

Sagt om Editerat och Staffan Lind på LinkedIn:

“Staffan hjälpte mig med strukturen på min hemsida, jag kände mig mycket delaktig och många är mycket imponerade av min hemsida.”
Johanna Lindeberg , Jolimont

“Staffan har hjälpt mig både med min hemsida och att erövra de sociala medierna, vilket stärkt mitt varumärke. Staffan är som person glad, hjälpsam och mycket kunnig vilket gör det lätt att anlita honom.

Vi är med i samma affärsnätverk så jag har förmånen att träffa honom ofta. Jag kan varmt rekommendera honom till företag och offentlig sektor där man behöver kloka och gedigna kunskaper kring sociala medier och personliga hemsidor.”
Lotta Lindgren, Lotta Lindgren AB

“Staffan är en bra rådgivare och kreativ och driftig entreprenör. Bred erfarenhet, hittar rätt lösningar, och allmänt trevlig att ha att göra med.”
Mikael Sundkvist Thinkcreative

“Staffan är en person som besitter en stor kompetens inom sociala medier och han har förmågan att lära ut sina kunskaper. Staffan är ett mycket bra bollplank i hur jag som företagare kan utveckla min affärsverksamhet genom sociala medier.”
Krister Rosendahl, företaget Krister rosendahl

Samarbetspartners

I Editerats nätverk har vi om behov finns, samarbetspartners, som till exempel analytiker, innehållsstrateger, formgivare, systemutvecklare, copywriters och projektledare som tillsammans besitter den kreativitet och kompetens som krävs för att förverkliga framgångsrika onlinetjänster.

Strategisk och operativ partner

Den “digitala revolutionen” har inneburit att kommunikation, transaktioner och etablering av nya relationer i allt större utsträckning flyttat till Internet.
Det är här Editerat kommer in. Editerat fungerar som en strategisk och operativ partner i arbetet med att utveckla dina affärsmöjligheter i de webbbaserade kanalerna. Editerat fokuserar på affärsnytta och arbetar med en helhetssyn på din onlinestrategi, från ny besökare till återkommande kund.

Ledande företag har förstått att deras möjligheter till affärer nu inleds och även avgörs över de digitala kommunikationskanalerna. Kraven på den service och information som kan ges i det personliga mötet ställs nu allt oftare även i de digitala medierna.

Vad kan vi hjälpa dig med? Kontakta Staffan Lind, ring 070-316 20 11 eller fyll i formuläret (klicka på länken) och berätta vilka utmaningar ditt företag har i framtiden, vi hjälper dig gärna.