Staffan Lind – ägare och grundare av kommunikationsbyrån Editerat

fbannons

Kommunikationsbyrån Editerat grundades 2008 av mig Staffan Lind. Jag har jobbat med digital kommunikation över 20 år och jag minst sagt brinner fortfarande för att hjälpa mina kunder till framgång på nätet.

Digitala kommunikationsbyrån Editerat hjälper företag att kommunicera på nätet på olika sätt. Editerat producerar hemsidor, webbshopar, digitala strategier, kurser, webbkurser och föredragEditerat hjälper även företag med att skapa innehållet till sina kanaler på nätet.

Se Editerats alla tjänster »

Mina tidigare jobb

  • Egen webbbyrå, Kreativ IT/Nätverket
  • Projektledare på Image Reklam & Webbbyrå
  • Försäljnings- och utvecklingsansvarig på Norrbottens-Kurirens nyhetssajt kuriren.nu
  • Projektledare på Nya Mediabolaget Teknomedia (Norrköpings-Tidningar)
  • Egen webbyrå (igen) sedan 2008

Media och nätverk

  • Krönikör i affärstidningen Norrbottens Affärer
  • Medlem i BNI (Business Network International)
  • Ordförande i Företagarna i Boden

Experts Academy

Experts AcademyJag har förmånen att ha deltagit i utbildningen Experts Academy som är skapad av Brendon Burchard, en av världens ledande inom onlinekommunikation. Kursen är både en webbkurs och en liveutbildning som hölls i San Francisco. Den utbildningen hjälper mig att tillgodose mina kunder med det senaste inom onlinekommunikation.

Sagt om Editerat och Staffan Lind på LinkedIn:

”Staffan hjälpte mig med strukturen på min hemsida, jag kände mig mycket delaktig och många är mycket imponerade av min hemsida.”
Johanna Lindeberg , Jolimont

”Staffan har hjälpt mig både med min hemsida och att erövra de sociala medierna, vilket stärkt mitt varumärke. Staffan är som person glad, hjälpsam och mycket kunnig vilket gör det lätt att anlita honom.

Vi är med i samma affärsnätverk så jag har förmånen att träffa honom ofta. Jag kan varmt rekommendera honom till företag och offentlig sektor där man behöver kloka och gedigna kunskaper kring sociala medier och personliga hemsidor.”
Lotta Lindgren, Lotta Lindgren AB

”Staffan är en bra rådgivare och kreativ och driftig entreprenör. Bred erfarenhet, hittar rätt lösningar, och allmänt trevlig att ha att göra med.”
Mikael Sundkvist Thinkcreative

“Staffan är en person som besitter en stor kompetens inom sociala medier och han har förmågan att lära ut sina kunskaper. Staffan är ett mycket bra bollplank i hur jag som företagare kan utveckla min affärsverksamhet genom sociala medier.”
Krister Rosendahl, företaget Krister Rosendahl

Min profil på LinkedIn »

Samarbetspartners

I Editerats nätverk finns noga utvalda samarbetspartners som kan hjälpa till om behov finns för att uppfylla kundernas alla önskemål.

Vad kan vi hjälpa dig med? Kontakta Staffan Lind, ring 070-316 20 11 eller fyll i formuläret här under och berätta vilka utmaningar ditt företag har i framtiden, jag hjälper dig gärna.

[index]
[index]