Digital marknadsföring

Känner du att du behöver hjälp med att uppdatera dina kanaler på nätet med intressant innehåll? Editerat kan hjälpa dig att skapa en strategi för ditt innehållsskapande och även uppdatera innehållet i din blogg, sida på Facebook, hemsida eller Nyhetsbrev som behöver skapas och fyllas med bra innehåll är även det en tjänst som Editerat kan hjälpa dig med.

Skapa intressant innehåll

Att skapa intressant innehåll till sina kanaler på nätet har blivit allt viktigare. Det är idag mycket svårare att nå ut till sin målgrupp med traditionell marknadsföring. Personer blockerar annonser med ad-blocker, hoppar över reklamen på tv med mera. Detta har gjort att företagen måste hitta andra vägar att nå sin målgrupp. Ett framgångsrikt sätt är att skapa innehåll som målgruppen vill ha och som de gärna tar emot.

Content marketing

Content marketing är ett begrepp och en marknadsföringsmetod som passar för detta. Enkelt förklarat bygger content marketing på att företag skapar intressant innehåll till sin målgrupp och gör det över tid, utan kampanjer. När någon i målgruppen ska köpa en produkt eller tjänst som företaget erbjuder är chansen stor att personen väljer just det företaget tack vare det förtroende som byggts upp över tid och att det finns på kundens näthinna.

Kontakta Editerat

[index]
[index]