Om du inte har ett premium-abonnemang på LinkedIn kan du normalt inte se hela profilen på en person på 3:e graden. Det finns ett sätt där du kan göra det.Linkedin

Om du går in på en annan persons profil på LinkedIn kan du i högra kolumnen se en lista som heter ”andra har även besökt”. Den här listan visar vad personer också tittat på efter de har sett på denna kontakt. Förmodligen personer som liknar dig, yrkestitel, utbildning etc. Hur det här urvalet fungerar exakt är det bara LinkedIn som vet.

Du har ingen kontroll över vem som dyker upp på din egen sida, det kan vara dina värsta konkurrenter.

Om du inte vill att denna lista ska visas på din sida kan du ta bort den funktionen (se instruktion längre ner på sidan).

Se tredje gradens kontakters hela profil

Om du inte har ettt premium-abonnemang kan du inte se hela profilen på personer i 3:e graden. Det finns ett sätt att komma runt det. Om du klickar på personer i listan som jag beskriver här ovan kan du se hela den personens profil utan att ha ett premium-abonnemang. Detta kanske inte är vad LinkedIn riktigt hade tänkt sig och jag skulle inte bli förvånad om denna möjlighet tas bort men just nu kan du göra detta.

Ta bort listningen

Gör så här för att ta bort listningen ”Andra har även besökt” på din egen profilsida.

1. I verktygslisten längst till höger som har en bild på dig, klicka på ”Sekretess och inställningar”. Du kan nu vara tvungen att verifiera ditt konto.

LinkedIn

2. Klicka sedan under ”Sekretessinställningar” på ”Visa/dölj rutan ’Personer som besökt denna profil besökte även…”

LinkedIn

3. Kryssa bort valet och spara, klar.

En länk till LinkedIns egen beskrivning om hur man gör.

Köp boken om LinkedIn

Var den här information nyttig? Gilla eller dela gärna denna artikel.

 

[index]
[index]